Új tornákkal bővül a 2020-as versenynaptár

Négy ATP 250-es és egy WTA Premier torna került be az idei versenynaptárba, hogy kitöltsék az űrt, melyet az ázsiai versenyek kiesése okozott.

A világjárvány okozta korlátozások és óvintézkedések miatt számos torna teljesen elmarad az idei versenynaptárból. Ázsiában egyáltalán nem rendeznek már versenyt idén, melynek következtében elég komoly űr keletkezett a Roland Garros utáni programban.

A férfiak szövetsége, az ATP négy új tornával bővíti az őszi felhozatalt. Elsőként október 12-i kezdettel Kölnben fedett kemény pályán, Szardínia szigetén pedig salakon rendeznek versenyt párhuzamosan a már korábban bejelentett szentpétervári 500-as tornával. Azok számára, akik ezekben az időkben nem szívesen utazgatnak jó hír, hogy egy héttel később Kölnben rendeznek egy másik tornát is, október 26-án pedig a bécsi 500-as mellett Kazahsztánban is lesz majd lehetőség teniszezni.

Ami a nőket illeti, eddig egy új verseny került be a naptárba, október 19-én a csehországi Ostravában rendeznek majd egy Premier kategóriájú versenyt.

Forrás

Kép forrása: worldtennistravel.com