RG 2020: A hetedik nap programja

2020. október 3.
by Utah

Elérkeztünk a 2020-as Roland Garros hetedik versenynapjához, amelyen a felső ág harmadik körös csatáit követhetjük majd nyomon.

Rögtön az első párharcok között lesz némi csemege, hiszen a Hamburgban győztes Andrey Rublev ellenfele a mindig veszélyes Kevin Anderson lesz. Nagy kérdés, hogy mennyi erő maradt az orosz titánban, pláne a két nappal ezelőtti négyszettes nyomán.

Roberto Bautista-Agut és Carreno-Busta csatája egy spanyol háziderbi lesz. A US Open elődöntős Bustát már csak az is motiválhatja, hogy győzelme esetén a vele szemben New Yorkban leléptetett Novak Djokovic várná a negyeddöntőben.

Pályára lép az eddig rendületlenül menetelő Fucsovics Márton is. Marci ellenfele az abszolút verhető kategóriát képező Thiago Monteiro lesz.

Dimitrovnak és Djokovicnak zökkentőmentesen kellene alakulni a szombatnak, ám nem mondhatja el ugyanezt Karen Khachanov, aki Christian Garinnal szemben néz roppant nehéz délután elé.

A hölgyek mai programja mellőzni fogja a komolyabb rangadókat, nagy nevektől azonban nem lesz mentes a forduló. Ütőt ragad Kvitova, Ostapenko, Sabalenka, valamint Garbine Muguruza is.

A hetedik nap versenyprogramjának lebontása.

https://www.rolandgarros.com/en-us/order-of-play?date=2020-10-03