Federer már nagyon várja a visszatérést, és nem gondolkozik a visszavonuláson

2020. november 2.
by kert

A svájci Maestro egy online beszélgetésben beszélt terveiről.

Roger Federer a januári Ausztrál Openen készül újra pályára lépni. A szakemberek és a rajongók egyaránt kíváncsian várják, két térdműtéte után milyen formában tér vissza a 39 éves svájci, és képes lesz e a tőle megszokott színvonalon játszani.

Federer igyekezett eloszlatni a kételyeket: “Továbbra is a visszatérésen dolgozom, és nagyon vágyom rá, hogy újra játszhassak. A sportág legendáival küzdhetek, és talán van még keresnivalóm ellenük.” – nyilatkozta lelkesen Federer.

Biztosította szurkolóit, hogy a lehető leghosszabb ideig szeretne a pályán maradni, és akár még Grand Slameket is nyerne, hogy újra előnyt szerezzen Rafael Nadallal és Novak Djokoviccsal szemben.

“Egészen biztos, hogy egyelőre nem vonulok vissza. Nagyon jó dolog, hogy a sport mellett foglalkozhatom a vállalkozásaimmal vagy a jótékonysági szervezetemmel, de továbbra is remekül érzem magam teniszjátékosként is.”

Ami remek hír a rajongóknak, hiszen sokan remélik, hogy a régi energiával és szenvedéllyel látják visszatérni ikonjukat.

Forrás

Kiemelt kép forrása: bleacherreport.com