ATP-Beharangozó: Antalya

A hölgyek már megkezdték az idei szezont, ezúttal a férfiakon a sor, akiknek az első játékhéten két tornát is rendeznek, lássuk, hogy mire számíthatunk Antalyában.

Az talán kijelenthető, hogy nem a legjobbak lépnek majd pályára egyik tornán sem, jó nevek mindkét verseny nevezői közt akadnak, de bizonyosan lesz izgalmasabb torna is idén.

Antalya 2017 óta látja vendégül az ATP mezőnyét, a torna 250-es besorolással rendelkezik, címvédés pedig biztosan nem lesz, sőt, egyik korábbi győztes sem utazik a török városba. Az összdíjazás több, mint 361 ezer euró, a két eheti torna közül pedig ez ígérkezik színvonalasabbnak. A korábbi három tornával ellentétben ezúttal már nem füves borítású a torna, hanem kemény pályás.

A verseny első kiemeltje Matteo Berrettini lesz, a második David Goffin, de a kiemeltek közt szerepel még Fognini, De Minaur és Struff is. A torna csütörtökön kezdődik, de a selejtezők már zajlanak. Az esélyek kapcsán nehéz nyilatkozni, mert kemény borításon több olyan játékos van, aki esélyesként lép pályára. A torna sorsolása elérhető itt: Antalya sorsolás

A kép forrása: tennishead.net