Fucsovics Márton búcsúzott Melbourne-ben

Fucsovics Márton számára véget ért a Murray River Open. A magyar teniszező döntő szettben szenvedett vereséget a fehérorosz Egor Gerasimovtól. 

Fucsovics Márton az ATP 250-es Murray River Openen a második fordulóban lépett pályára, ahol a fehérorosz Egor Gerasimov volt az ellenfele.

A mérkőzés elején Fucsovicsnak adódtak nehézségei az adogatásai mögött, majd 3-3-nál Gerasimov izzadt meg saját szerva game-ében, hogy ne kerüljön break hátrányba. 4-3-nál Gerasimov a magyar játékos számára a lehető legrosszabb pillanatban a  nyolcadik fogadó előnyét már értékesítette, majd a következő játékban lezárta a szettet. Az első játszma elvesztése nem törte meg Fucsovicsot, aki a második felvonásban 1-1 után már nem engedélyezett több gamet ellenfelének. A harmadik szettben 3-2-ig mindenki hozta az adogatását, majd Gerasimov került break előnybe. A fehérorosz teniszező 5-3-nál a mérkőzés megnyeréséért adogathatott, és ha nem is könnyedén, de hozta a szerváját, így ő jutott a legjobb 16 közé.

Fucsovics Márton számára tehát befejeződött a Murray River Open, legközelebb a február 8-án induló Australian Openen áll majd rajthoz.

Kiemelt kép forrása: 24.hu