Kyrgios: Ezek a múltbéli legendák… szóval nem igazán érdekel

2021. február 5.
by HerczegGabor

Az ausztrál fenegyerek Nick Kyrgios teljesen ignorálja Jim Courier korábbi esélylatolgatását a hétfőn kezdődő Australian Open-nel kapcsolatban.

A korábbi amerikai világelső, négyszeres Grand Slam-bajnok Jim Courier úgy véli, hogy az idei Australian Open végkimenetele leginkább azon fog múlni, ki mennyi munkát tett bele az idény előtti felkészülésbe.

,,Látszódni fog, hogyha egyszer elindul a játék – az óceán visszahúzódik, és láthatod, ki úszott a ruhájában, és ki meztelenül.” – nyilatkozta Courier.

Kyrgios korábbi nyilatkozatából már kiderült, hogy évek óta depresszióval küzd, rendszeresen jár pszichológushoz.. Az amerikai szerint a 26 éves Kyrgios-nak jó lelkiállapotban kell lennie, miután a hosszú teniszszünet miatt jelentős időt tudott együtt töltenie a családjával és szeretteivel.

Kyrgios reagált is, miután pénteken vereséget szenvedett a horvát Borna Coric-tól az Australian Open egyik felvezető tornáján.

 „Ezek a múltbeli legendák. Nagyra értékelem, ha pozitívan nyilatkoznak, de akkor is… furcsa dolgokat tapasztaltam már tőlük, szóval, nem igazán érdekelnek.” – mondta Kyrgios.

kiemelt kép:theaustralian.com.au