ATP-beharangozó: Cordoba

2021. február 22.
by Diapolo

A salakos tornák is megkezdődnek a 2021-es évben, a mezőny egy része Dél-Amerika felé veszi az irányt, a helyszín pedig Cordoba lesz.

Nem lehet korán kezdeni a felkészülést a salakos szezonra, de van, akinek ez jelenti a pontgyűjtés lehetőségét. Ebben a tudatban indultak Argentínába a férfi teniszezők, ahol a mezőny javát a latin-vérűek alkotják, ezáltal sok salakon edződött játékossal találkozhatunk.

Cordobában 2019 óta rendeznek versenyt, a címvédő Cristian Garin, ezúttal nem vesz részt az eseményen, de a tavalyi döntős Diego Schwartzman, illetve a 2019-es győztes, Juan Ignacio Londero is indul a tornán. Az összdíjazás 356 ezer dollár ezen a versenyen.

Az első kiemelt Diego Schwartzman lesz, aki két honfitársával, Londero-val és Federico Delbonis-szal is egy ágon szerepel, de itt kapott helyet Albert Ramos-Vinolas is. Alul Benoit Paire rendelkezik a legmagasabb kiemeléssel, de Kecmanovic és Thiago Monteiro is komoly veszélyt jelenthet majd rá, nem beszélve a rengeteg tehetséges salakjátékosról, akik erre az ágra kerültek.

A torna sorsolása itt érhető el: Cordoba Open

A kép forrása: atptour.com