Nadal: Örülök Jannik eredményeinek, ő egy remek srác

2021. április 14.
by HerczegGabor

Már javában zajlik a 2021-es ATP Monte Carlo 1000-es Masters viadal, a játékosok nagyon izgatottak, és az év első kiemelt salakversenyén ki fog derülni ki milyen formában érkezett erre a borításra. Minden teniszező próbál minél többet a pályán lenni, meccseket nyerni, hogy a legjobb kondícióiban érkezhessen majd a Roland Garrosra. Alighanem most ismét minden tekintet majd a ,,salakkirály” Rafael Nadalra fog összpontosulni, aki a sérüléséből visszatérve a tizenkettedik trófeájára hajt az idei tornán.

A torna előtti interjúban a világranglista harmadik spanyol dicsérte a fiatal olasz tehetséget Janik Sinnert, akivel az év eleji Australian Openen már edzettek együtt, és úgy gondolja, hogy mindkettőjüknek rengeteget segített a közös tréning.

Örülök Jannik eredményeinek, ő egy remek srác, aki nagyon sikeres szezont fut idén. Őszintén szólva sajnos nem láttam sokat a Miami tornából, sajnálom, így nem lehet egyértelmű véleményem, de ugyanakkor láttam a mostani sorsolást, és úgy gondolom, hogy Janniknak nem lesz könnyű dolga az első fordulóban Albert Ramos ellen (az olasz magabiztosan nyert a spanyol ellen – a szerk.), aki az elmúlt héten sikeresen menetelt Marbella-i tornán. Ha Novak ellen játszik majd a második körben, akkor természetesen nagyon kemény meccsre számíthat majd. Novak egy újabb Grand Slam megnyerése után érkezik ide, biztosan kiváló formában lesz, nehéz meccs lesz mindkettőjüknek az egyszer biztos. ’’- nyilatkozta Nadal.

A Sinner-Djokovic párharc bizonyára érdekes összecsapás lesz, viszont Rafa most arra készül, hogy sikeres legyen a visszatérése és agresszív, támadó teniszt nyújtson a pályán, és persze igyekszik majd ismét maradandót alkotni a kedvenc borításán.

kiemelt kép: tennisworldusa.org