Zverev magabiztosan jutott tovább Monte-Carloban

Alexander Zverev magabiztos győzelemmel kezdett Monte-Carloban. A német teniszező két szettben győzte le az olasz Lorenzo Sonegot. 

Alexander Zverev idei első salak pályás mérkőzését vívta meg, és azért nem kapott könnyű ellenfelet, hiszen az olasz Lorenzo Sonego friss tornagyőztesként érkezett erre a versenyre. Az első játszmában a két teniszező 4-3-as Zverev vezetésig 1-1 breakkel jutott el, majd a német a nyolcadik játékban újra elvette ellenfele adogatását, és nem sokkal később a harmadik játszmalabdáját értékesítve szettelőnybe került. A második felvonás Zverev breakkel kezdődött, amire Sonegonak azonnal volt válasza. 3-3 után azonban ismét Zverev pillanatai következtek, aki kétszer elnyerte az olasz szerváját és 6-3-mal lezárta a találkozót. A német teniszező a következő fordulóban a belga David Goffinnel csap össze.

A múlt heti Marbella-i tornagyőztes is pályára lépett a mai napon. Pablo Carreno Busta továbbra is remek formában teniszezik és ezt a világranglista 23. Karen Khachanov tapasztalhatta meg, aki mindösszesen 5 játékot tudott nyerni a spanyollal szemben. Carreno Busta a negyeddöntőbe jutásért a norvég Casper Ruud-dal mérkőzik meg.

A második forduló eredményei: 

Alexander Zverev ( 5 )-Lorenzo Sonego 6/3 6/3

Pablo Carreno Busta ( 12 )-Karen Khachanov 6/2 6/3

Kiemelt kép forrása: atptour.com