RG 2021 tippjáték: Az első nap mérkőzései

2021. május 29.
by cort

Az idei év második Grand Slam tornája alatt sem maradtok tippjáték nélkül. A tavalyi nagy sikerű játékunkat idén is folytatjuk, a februári Australian Openhez hasonlóan a legjobbak a sportkonyvek.hu felajánlásával nyereményben részesülnek.

A szabályok nem változtak:

  • A tippek leadásának határideje minden esetben a választott mérkőzések közül az első meccs kezdési időpontja.
  • A tippek leadásához érvényes email cím szükséges. Kérünk mindenkit, hogy ügyeljen az email cím helyes megadására, mert elírás esetén a pontokat nincs módunkban egy email cím alatt összesíteni.
  • A tippet a meccsek végső eredményére kell leadni (3-0, 3-1, 3-2, 2-3, 1-3, 0-3, vagyis összesen 6 lehetőség, női összecsapások esetén 4 különböző kimenetel lehetséges). A telitalálat 5 pontot, a kimenetel eltalálása 3 pontot ér.
  • Feladott meccs esetén a nyertes játékos szettjeit kerekítjük háromra, a feladó addig szerzett játszmáinak megtartása mellett (pl.: ha Schwartzmann 1-1-nél feladja Fucsovics ellen, az 1-2 Marcinak, ha 0-1-nél, az 0-2 Marcinak…) Törölt mérkőzés esetén nem számítunk pontot.
  • Az állást igyekszünk folyamatosan (körülbelül két-három naponta) közzétenni, a tippelhető meccsek listáját pedig időben kirakni, hogy mindenkinek legyen ideje a tippjeit leadni.

+ infó: Mivel a leadott tippekről semmilyen visszajelzést nem küldünk, ezért azt érdemes magatoknak feljegyezni valahova.

A tippverseny első három helyezettjét a sportkonyvek.hu által felajánlott könyvekkel jutalmazzuk (a legújabb kiadású Roger Federer: Egy zseni élete, valamint a szintén új borítót kapott Federer és Nadal: A párharc, ami megváltoztatta a teniszt könyvek közül lehet majd választani).

Sőt, érdemes egész évben velünk játszani, mert az egész évben legtöbb pontot gyűjtő játékost külön is megjutalmazzuk. (Előre láthatólag a négy Grand Slam torna és az ATP Finals ideje alatt jövünk tippjátékkal.)

Ha a játékkal kapcsolatosan bármilyen kérdésetek van, akkor a szerkesztoseg@teniszvilag.com email címen tudunk a segítségetekre lenni.

A tippleadás lezárult!