Kyrgios: Novak is csak egy ember

Aligha van olyan a teniszt valamennyire is követő ember ma a világon, akinek ne lenne véleménye a napok óta terítéken lévő Djokovic üggyel kapcsolatban, ezúttal az ausztrálok kedvence, Nick Kyrgios szólalt meg a témában.

Az ausztrál fenegyerek eddig is híresen szókimondó volt amikor megosztotta a véleményét különböző témákban, nemrég a Twitteren nyilvánította ki őszinte véleményét Novak Djokovic jelenlegi állapotáról. Kyrgios mindenképpen azt szeretné, hogy az ausztrál hatóságok megfelelően kezelnék ezt az ügyet, a probléma kezelésének módja az ausztrál teniszező szerint kiábrándító, emellett Kyrgios elégedetlen az interneten keringő mémekkel és főcímekkel kapcsolatban is, úgy érzi a világelső más bánásmódot érdemel. 

 

„Teljes mértékben hiszek az intézkedések jogosságában, én is beoltattam magam mások, és édesanyám egészsége érdekében, de az ahogy kezeljük Novak jelenlegi helyzetét az rossz, nagyon rossz. Sportunk egyik nagy bajnoka, egyáltalán nem érdemli meg ezeket a főcímeket, mémeket, elvégre ő is ember.’’– írta twitter oldalán Kyrgios.

Hasonlóan vélekedett az amerikai John Isner is. “Amin most Novak keresztülmegy, az nagyon nem helyes. Semmi sem indokolja ezt a bánásmódot. Betartotta a szabályokat, engedélyt kapott, hogy beutazzon Ausztráliába, most pedig akarata ellenére tartják bezárva. Szégyen.”

kiemelt kép: wwos.nine.com.au