AusOpen 2023: Az ötödik nap programja

2023. január 19.
by cort

Pénteken már a legjobb tizenhat közé jutás a tét Melbourneben, így egyaránt nyolc női, illetve férfi mérkőzést követhetünk figyelemmel éjjel egy órától

A torna ezen szakaszától már leginkább csak a legnagyobb pályákon zajlanak az egyes versenyek küzdelmei, közülük is a legnagyobb meccsek ismét a Rod Laver Arénában kaptak helyet. Elsőként a korábbi Roland Garros-győztes Krejcikova lép pályára, aki az ukrán Kalininával néz farkasszemet, őket pedig Stefanos Tsitsipas és a holland Griekspoor összecsapása követi. A nappali programot két amerikai hölgy, Pera és Gauff meccse zárja. Az esti programban ismét két mérkőzés maradt a Rod Laverre, Madison Keys Victoria Azarenkával találkozik, Sebastian Korda pedig Daniil Medvedevvel meccsel a 16 közé jutásért.

A Margaret Court Arenában éjjel egy órakor kezd Fucsovics Márton, aki az olasz Jannik Sinner ellen lép pályára. A magyar Melbourneben már tudta verni az olasz tehetséget, reméljük ismét Marci jut a következő fordulóba. A további meccsek közül érdekes lehet Hurkacz és Shapovalov, valamint Khachanov és Tiafoe összecsapása.

A holnapi programot itt találjátok -> AusOpen 2023 ötödik nap