ATP Indian Wells: Marozsán magabiztos győzelemmel nyolcaddöntős

Marozsán Fábián már a nyolcaddöntőben van az Indian Wells-i ATP 1000-es versenyen. A magyar teniszező könnyedén győzte le a brazil Thiago Seyboth Wild-ot. 

Marozsán Fábián már a nyolcaddöntőbe kerülésért lépett pályára Indian Wells-ben. A magyar teniszező harmadik fordulós ellenfele Thiago Seyboth Wild volt, hiszen a brazil bravúrgyőzelmet aratott az orosz Karen Khachanov-val szemben. A két játékos még nem találkozott egymással.

A találkozó első pár játéka magabiztos adogatójátékokat hozott, majd 2-2-től kezdve Marozsán állva hagyta ellenfelét. A magyar teniszező zsinórban négy játékot megnyert, és ennek köszönhetően 6-2-vel megszerezte a vezetést. A forgatókönyv a második felvonásban is ugyanúgy alakult, mint az elsőben: 2-2-ig szoros küzdelem folyt, és ezt követően pedig csak Marozsán tudott újabb game-met sikerrel megcsinálni, aki 5-2-nél az ötödik mérkőzéslabdáját egy hosszú game végén kihasználva bebiztosította a továbbjutását.

Marozsán Fábián ezzel bejutott az Indian Wells-i torna negyedik fordulójába, ahol akár tavaly Róma után ismét összecsaphat Carlos Alcaraz-zal, amennyiben a spanyol legyőzi a kanadai Felix Auger-Aliassime-mot.

ATP Indian Wells, a harmadik forduló eredménye: 

Marozsán Fábián-Thiago Seyboth Wild 6:2 6:2

Kiemelt kép forrása: eurosport.hu