ATP Miami: Fucsovicsnak túl nagy falat volt Medvedev

Fucsovics Márton búcsúzott a Miami-ban zajló ATP 1000-es versenyen. A magyar teniszező nem tudott bravúrt végrehajtani, Daniil Medvedev jutott be a harmadik fordulóba. 

Fucsovics Mártonra igen nagy erőpróba várt Miami-ban, hiszen a bombaformában lévő Daniil Medvedev-vel csapott össze. A két játékos utoljára a tavalyi wimbledoni viadalon mérkőzött meg egymás ellen, ahol az orosz négy játszmában tudott nyerni.

A találkozó magabiztos adogatójátékokkal kezdődött, majd Medvedev 2-2-nél az első adandó lehetőségre lecsapott fogadóként, és elnyerte Fucsovics szerváját. Az orosz a játszma további részében nagyon meggyőzően teniszezett saját adogatása mögött, és ennek köszönhetően 6-4-gyel vezetést szerzett. A második felvonásban már egyre jobban kinyílt az olló a 2 fél között, Medvedev igen hamar 4-0-ra ellépett. A torna harmadik kiemeltje ezt követően megtartva dupla break előnyét 6-2-vel lezárta a meccset. Az idei Australian Open finalistája 1 óra 20 perc játék után késztette búcsúra Fucsovicsot.

ATP Miami, a második forduló eredménye: 

Daniil Medvedev ( 3 )-Fucsovics Márton 6:4 6:2

Kiemelt kép forrása: magyarhirlap.hu