IPTL 2015: Otthon, édes otthon

Az IPTL búcsúzik Manilától három napos kiruccanása után. A hazai csapat ennél jobban nem is zárhatta volna ezt a szakaszt.

UAE Royals-Singapore Slammers 26-23

Nestor és Mladenovic győzelemmel járult hozzá az UAE Royals győzelméhez Kép forrása: iptlworld.com

Nestor és Mladenovic győzelemmel járult hozzá az UAE Royals győzelméhez
Kép forrása: iptlworld.com

Az UAE Royals remekül kezdte a Singapore Slammers elleni összecsapását. Ana Ivanovic szétlövés után verte Karolina Pliskovát, Ivanisevic 6/4-re Moyát, a férfi páros küzdelmei után pedig már 5 pontos volt a Royals előnye. A harmadik mérkőzésen Nestor és Mladenovic 6/4 arányban diadalmaskodott a Kyrgios/Bencic duó ellen. Kyrgios és Melo némileg szorossá tette a párharcot, miután meglepően simán 6/2-re legyőzték Berdychet és Nestort, a döntés az utolsó mérkőzésre maradt a Royals 1 pontos előnyének tudatában. A Slammers remekül küzdött, fordítani azonban már nem tudott. Berdych 6/4-re győzte le Kyrgiost a mindent eldöntő mérkőzésen.

Philippine Mavericks-Micromax Indian Aces 25-24

Raonic nyerte meg a párharcot a Philippine Mavericksnek Kép forrása: iptlworld.com

Raonic nyerte meg a párharcot a Philippine Mavericksnek
Kép forrása: iptlworld.com

Egyetlen-egy pont, ami a címvédő első vereségéhez vezetett. Mark Philippousis 6/4-el megszerezte a hazaiak első győzelmét Fabrice Santoroval szemben, majd Dodig és Nadal a két francia, Gasquet és Roger-Vasselin legyőzésével egyenlített. A Bopnna/Mirza duó három pontos előnyt szerzett az Acesnek a Serena Williams/Huey páros felett aratott győzelemmel, azonban Serena 6/3-as sikerével, amit az ausztrál Stosur ellen harcolt ki, ismét egyenlő volt az állás. Minden lényegi kérdésre Raonic és Nadal egyéni mérkőzésén kaptunk választ. A kanadai végül egy végig kiélezett mérkőzésen, szétlövést követően legyőzte a spanyolt, a Mavericks pedig elképesztő küzdelemben megnyerte a párharcot.

Így áll a táblázat két állomás után…

Két állomást követően továbbra is a Micromax Indian Aces vezet, a második helyt azonban már az elmúlt három győzelmének hála, a Philippine Mavericks foglalja el. A dobogó alsó fokán jelenleg az UAE Royals található, őket a Singapore Slammers és Legendari Japan Warriors követi.

A hozzászólások le vannak zárva.