ATP World Tour Finals: Egy lépésre az álomdöntőtől

Már csak egy lépés választ el minket az év talán legjobban várt mérkőzésétől, ahol nem csak a világbajnoki cím, de az év végi világelsőség is eldől. 

A svájci fejben nem igazán volt ott Forrás: twitter.com

A svájci fejben nem igazán volt ott
Forrás: twitter.com

Andy Murray és Kei Nishikori csatlakozott a csütörtökön továbbjutott Novak Djokovic-hoz, és Milos Raonic-hoz. Az összes lényegi kérdésre már a délután lejátszott Andy Murray – Stanislas Wawrinka mérkőzésen választ kaptunk, ahol a továbbra is bombaformában (és 22 mérkőzés óta veretlen) Murray esélyt sem adott a mindig veszélyes Wawrinkának. A brit világelső két játszmában (6-4 6-2 arányban) abszolválta a mérkőzést, amivel az is eldőlt, hogy a Nishikori – Cilic mérkőzés eredményétől függetlenül a japán csoport másodikként bejutott a legjobb négy közé, ahol a szerb Novak Djokovic-csal találkozik.

cilic-nishikori-2016-atp-wtfA tét nélküli összecsapáson Nishikori kezdett jobban, 6-3 arányban hozta az első szettet, és minden jel arra utalt, hogy nem akar túl sok időt tölteni a pályán, és készülhet az elődöntőre. Cilic azonban összeszedte magát, alighanem 2014 után nem akart ismét 0-3-mal búcsúzni a tornától, és 6-2 6-3-mal fordítani tudott.

A hozzászólások le vannak zárva.