Roger Federer: Elgondolkodtam, de…

2017. február 25.
by cort

A jövő heti dubai torna előtt a New York Times-nak nyilatkozott az idei Australian Open győztese.

Úgy tűnik egy hónappal a 18. Grand Slam győzelme után sem szabadul Roger Federer a januári győzelmével, és az esetleges visszavonulásával kapcsolatos kérdésektől.

“A győzelmem után arra gondoltam: Hogy tudnám ezt valaha is felülmúlni? De aztán az öröm felülmúlhatatlan volt. A mérkőzéslabdánál néztem a csapatom reakcióját, ahogy örömükben felugrottak, és boldogok voltak. Leírhatatlan volt.”
“Miközben a sérülésem miatt fél év kényszerpihenőn voltam, az volt a célom, hogy még néhány évig maradok a pályán, nem csak egy tornára tértem vissza. Megértem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy “Ez lenne a tökéletes alkalom a visszavonulásra”, de úgy érzem, hogy rengeteg munka van mögöttem, nagyon szeretem a teniszt, és még tele a tank.”

Hogy mennyire tele a tank azt a jövő heti dubai tornán megnézhetjük, a visszavonulására pedig alighanem már választ kaptunk. A svájci fenomén 2019-ig leszerződött a bázeli torna szervezőivel, így ha Federer szervezete is úgy akarja, még három évig csodálhatjuk minden idők egyik legjobb játékosát.

Kép forrása: beinsports.com

A hozzászólások le vannak zárva.