Teniszbarátnők, teniszfeleségek 3. rész

Minden sikeres férfi mögött áll egy okos nő – tartja a mondás. Lássuk, a sikeres teniszezők milyen párt választottak maguknak.

Jelena Djokovic

A kép forrása: https://www.thesun.co.uk

Jelena Ristic és Novak Djokovic kapcsolata még 2005-ben, a középiskolában kezdődött. 2014 júliusában, Novak második wimbledoni győzelme után házasodtak össze. Első gyermekük, Stefan 2014 októberében született, 2017-ben pedig kislányuk, Tara is a világra jött.
Fiatalon Jelena atletizált és teniszezett is. A középiskola elvégzése után ösztöndíjat kapott az olasz Boccoli Egyetemre, ahol menedzsmentet tanult. Miután Novakkal Monacoba költöztek, a Monacoi Egyetemen folytatta tanulmányait, és vezetéstudományból doktori címet szerzett. Ő igazgatja Novak jótékonysági alapítványát, amely hazájukban, Szerbiában dolgozik az oktatás fejlesztésén és szociálisan hátrányos helyzetű gyermekeken segít. Nagyon kedveli az Instagram közösségi oldalt, ahol gyakran posztol férjével közös képeket.

Madison McKinley

A kép forrása: madkool13 Instagram oldala

John Isner felesége Dallasból származik, a Texasi Egyetemen végzett divattervezőként. Édesanyjával, Karlaval 2017-ben alapították a www.madisonmckinley.us oldalt, ahol kézzel készült, egyedi ékszereket árulnak, és a kollekcióba Maddy maga is tervez darabokat. Hobbija a lovaglás, a diploma megszerzése után rövid ideig a családi farmon “cowboy”-ként is dolgozott. Johnnal együtt nagyon kedvelik az egyetemi amerikai futballt.
A teniszezővel 2011-ben, egy szórakozóhelyen találkoztak, és egy ital elfogyasztása után már tudták, az ismeretség örökre szól. 2017-ben házasodtak össze, 2018 szeptemberében pedig megszületett kislányuk, Hunter Grace.

Flavia Pennetta

A kép forrása: https://it.m.wikipedia.org

A sorozat zárásaként Fabio Fognini feleségéről, Flavia Pennettáról ejtünk néhány szót, aki maga is sztárteniszező volt. Legnagyobb sikere a 2015-ös US Open győzelem egyéniben, párosban pedig az argentin Gisela Dulkoval az Ausztrál Opent nyerték meg 2011-ben. Ugyanebben az évben a páros világranglistát is vezette. Négyszeres Fed-kupa-győztes, kétszeres olimpikon.
Fogninivel 2014-ben kezdtek randevúzni és 2016-ban, Flavia szülővárosában, Ostuniban házasodtak össze. 2017-ben megszületett fiuk, Frederick.

A hozzászólások le vannak zárva.