Stan „the man” behangolta a hamisan szóló gitárját

2015. október 14.
by Airon

Egy hangszer olyan, ha türelmesen behangolod szépen fog szólni. Egy svájci fiatalember türelmesen bánt gitárjával és ennek meg lett az eredménye.

Stan Wawrinka számára igencsak nehezen kezdődött a beilleszkedés a tokiói környezetbe. Az első mérkőzésén a japán Tatsuma Ito már egyből megizzasztotta, azonban a torna során kezdett egyre magabiztosabbá válni. A döntőben a francia Benoit Paire várt rá, aki nem kiemeltként elindulva, idei második tornagyőzelméért hajtott.

A döntő után Paire sem volt csalódott Kép forrása: tennistv.com

A döntő után Paire sem volt csalódott
Kép forrása: tennistv.com

Benoit Paire azonban hiába játszott remek formában az egész héten, eltakarítva jobbnál jobb játékosokat az útjából,  önbizalma nem párosult tornagyőzelemmel. Wawrinka sokkal támadóbban kezdte a mérkőzést, hamar eljött az első break. Ekkor még a francia azonnal vissza tudott kapaszkodni, azonban számos egyszerűbb hibája gyorsan szetthátrányba lökte őt. A második játszmában egy viszonylag színvonalas küzdelmet láthatott a közönség, aminek a lezárásánál egy lényegesen koncentráltabb Wawrinka feltette a pontot arra a bizonyos I-re. 1 óra 6 perc játék után egy Benoit Paire kettős hiba vetett véget a döntőnek.

Minden kezdet nehéz, azonban aki tesz érte, hogy ne ez ne maradjon így, elnyeri méltó jutalmát. Nos, Stan Wawrinkának a jussa egy tokiói tornagyőzelem lett, amivel idén negyedik egyéni trófeáját gyűjtötte be.

A döntő végeredménye:

Stan Wawrinka(1)-Benoit Paire 6/2 6/4

Kiemelt kép forrása: atpworldtour.com

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.