Serena Williams egyelőre ködösít

2018. január 1.
by cort

Serena Williams néhány napja a Mubadala World Tennis Championship keretein belül játszott bemutatómérkőzést a 2017-es Roland Garros győztes Jelena Ostapenkoval. A döntő szett mérkőzés tie-breakben elbukott összecsapás után egy rövid sajtótájékoztatón beszélt a közeljövőről.

“Jól éreztem magam a pályán. Hiányzott a játék, a verseny, a közönség. Még nem tudom, hogy mi a következő állomás. Most Patrickkel és a csapatommal kiértékelünk mindent, és kitaláljuk hogyan tovább. Nem tudom, hogy már teljesen kész vagyok-e a visszatérésre. Amikor ismét pályára lépek, akkor mindenképpen versenyben akarok lenni a győzelemért. Azt hiszem minden sokkal könnyebb úgy, hogy tudom a kislányom otthon vár rám, és tudom, hogy már 23 Grand Slam trófeát nyertem. Nem kell semmit sem bizonyítanom, csak ki akarok menni a pályára, és játszani. Még nem végeztem.”

A nyilatkozatból is látszik, hogy a volt világelső egyelőre ködösít a két hét múlva kezdődő Australian Opennel kapcsolatban, de a korábbi nyilatkozatai arra engednek következtetni, hogy az amerikai játékos is pályára lép az év első Grand Slam tornáján.

A hozzászólások le vannak zárva.