ATP-beharangozó: Delray Beach

2019. február 18.
by nemethpe

Hazai közönség előtt kilenc amerikai kapott helyet a harminckettes táblán a 651 ezer dollár összdíjazású Delray Beach Openen, mégis lehet hogy elviszi a show-t a közönség kedvenc argentin? 

A torna első számú kiemeltje az argentin Juan Martin Del Potro, aki sajnálatos módon egy remek 2018-as év végén, sérülés miatt lemaradt az ATP Nitto Finals-ról. Tandil tornya a japán Nishioka ellen kezd, utána pedig jöhetnek az amerikai nehézbombázók. Előbb minden bizonnyal a friss New York-i bajnok Reilly Opelka, utána pedig egy másik szervagép, Taylor Fritz személyében. A hazai játékosokkal teletűzdelt felső ágon érdemes lehet figyelemmel kísérni Nick Kyrgios szereplését. A balhés ausztrál honfitársával, John Millmannel kezd.

Az alsó ágon is két amerikai játékosnak lehet a legtöbb esélye a döntőbe jutásra. A címvédő Frances Tiafoe nagyot teniszezett az év első Grand Slam tornáján Melbourne-ben, de egy hete New Yorkban már az első fordulóban búcsúzott, így kérdéses, hogy milyen formában van a fiatal amerikai. Nála lényegesen megbízhatóbb és kiszámíthatóbb szereplés várható a második helyen kiemelt John Isnertől. A hórihorgas amcsi előző héten a négy között egy ász-háborúban maradt alul a későbbi győztes Opelkától, és itt is jó esélye van az elődöntőbe jutásra.

A torna sorsolása -> Delray Beach Open

Kép forrása: ustaflorida.com

A hozzászólások le vannak zárva.