ATP Eastbourne: Marozsán az első fordulóban búcsúzott

Marozsán Fábián számára az első forduló jelentette a végállomást az Eastbourne-i ATP 250-es versenyen. A magyar teniszező meglepően sima vereséget szenvedett az ausztrál Aleksandar Vukic-csal szemben. 

Marozsán Fábián utolsó felkészülési tornáján vett részt Wimbledon előtt, ezúttal Eastbourne-ben. A magyar játékosnak az első fordulóban a szerencsés vesztesként főtáblára kerülő Aleksandar Vukic volt az ellenfele. A két játékos még nem találkozott ezelőtt egymással.

Marozsán számára nem kezdődött valami túl fényesen a találkozó. A magyar már a mérkőzés első játékában elveszítette az adogatását, és minden igyekezet ellenére nem tudott visszakapaszkodni a játszmán belül. Vukic ráadásul 4-2-nél újabb breaket csinált, majd pillanatokkal később kiszerválta a szettet, amit 6-2 arányban nyert meg. Marozsán a második felvonást sem indította a legjobban, hiszen 1-1-nél újra game-met bukott adogatóként. Vukic pedig saját szervája mögött ezen a napon kíméletlennek bizonyult, és egy 6-4-re behúzott etappal bejutott a második fordulóba. Az ausztrál 61 perc teniszt követően búcsúztatta Marozsánt az első körben.

ATP Eastbourne, az első forduló eredménye: 

Aleksandar Vukic-Marozsán Fábián 6:2 6:4

Kiemelt kép forrása: 24.hu