Novak Djokovic: Bármi megtörténhet

2018. január 13.
by cort

Bár a fogadóirodáknál Novak Djokovic ott van a legnagyobb esélyesek között, a volt világelső szerb szerint idén is Rafael Nadalt és Roger Federert kell legyőzni a tornagyőzelemhez.

Hiába nem lépett pályára tavaly júliusa óta Novak Djokovic, a fogadóirodák és sok szakértő mégis a legnagyobb esélyesek között emlegeti a hatszoros győztes szerb játékost.
“Nagyra értékelem, és hálás vagyok azoknak az embereknek, akik a torna legnagyobb esélyesei között emlegetnek engem, de nem hiszem, hogy én lennék az esélyes. Hat hónapig nem játszottam. Igaz nagyszerű eredményeim vannak Melbourne-ből, de idén szerényebb leszek, és meglátjuk hogy alakulnak a meccseim.”

Djokovic szerint Nadal és Federer mellett Nick Kyrgios lehet a végső befutó. A fiatal ausztrál nagyon jó formában kezdte az évet, tornagyőzelmet ünnepelhetett Brisbane-ben, így ő lehet Federerék első számú kihívója. “Mindenképpen Nadal és Federer a torna legnagyobb esélyesei, de ettől még továbbra is minden nyitott. Nick nagyszerű formában van, ő a helyi kedvenc. Az ausztrálok a helyi közönségtől mindig nagy támogatást kapnak. Bármi megtörténhet. Ez egy Grand Slam”

Forrás: omnisport

A hozzászólások le vannak zárva.