Ez már nem Stollár Fanny napja volt Hongkongban

Stollár Fanny minden ízben búcsúzott a hongkongi tornától. Egyesben két szettben szenvedett vereséget, párosban is hasonló sorsa jutott. 

Stollár Fanny bravúrosan indított a kínai városkában, hiszen a selejtezőből felküzdeni bárkinek magát egészen a főtábláig mindig bravúros eredmény. Ami még szenzációsabb, hogy a kvalifikáció utolsó körében skalpként jegyezhette Laura Siegemund nevét!

Ezen a napon azonban Stollár nem tudott mit kezdeni a világranglistán a Top 100-hoz közelítő Dayrana Yastremskával. Az ukrán teniszezőnő az első szettet ugyan nehezebb 6/4-el hozta, azonban a második felvonásban, miután másodszor nyerte el ellenfele adogatását( 1-1 breaket követően ), már sikeresen kézben tartotta a mérkőzést. Fanny így sem lehet csalódott, hiszen a második szettben 1 pontot bukott csupán első adogatásaiból. Ennek ellenére nem véletlenül nem tudott szettet nyerni, köszönhetően gyengébb statisztikájának a második adogatásai mögött, amiből a második szettben 25 %-ban, ha az egész mérkőzést nézzük 38 %-ban nyerte csak a pontokat. Yastremska ezt a találkozót 1 óra 31 perc tenisz után nyerte 6/4 6/4 arányban.

Stollár Fanny egyéniben elszenvedett veresége után párosban próbált javítani az ausztrál Priscilla Hon oldalán. Nehéz fába vágták azonban a fejszéjüket, két szettben estek ki a Samantha Stosur/Shuai Zhang kettőssel szemben.

Kiemelt kép forrása: 24.hu

A hozzászólások le vannak zárva.