US Open 2021 tippjáték: A negyedik nap mérkőzései

2021. szeptember 1.
by cort

Elérkezett az idei év negyedik Grand Slam tornája, és szokásunkhoz híven most sem hagyunk titeket tippjáték nélkül. Sajnos kisebb techikai probléma miatt az első nap mérkőzéseire nem volt lehetőségetek tippelni, így a második nap összecsapásaival kezdtünk, most pedig már a negyedik nap meccseire várjuk a tippeket.

Akik már korábban is velünk tartottak, már biztosan kívülről fújják a szabályokat, de minden játék előtt jobb letisztázni őket, tehát:

A szabályok nem változtak:

  • A tippek leadásának határideje minden esetben a választott mérkőzések közül az első meccs kezdési időpontja.
  • A tippek leadásához érvényes email cím szükséges. Kérünk mindenkit, hogy ügyeljen az email cím helyes megadására, mert elírás esetén a pontokat nincs módunkban egy email cím alatt összesíteni.
  • A tippet a meccsek végső eredményére kell leadni (3-0, 3-1, 3-2, 2-3, 1-3, 0-3, vagyis összesen 6 lehetőség, női összecsapások esetén 4 különböző kimenetel lehetséges). A telitalálat 5 pontot, a kimenetel eltalálása 3 pontot ér.
  • Feladott meccs esetén a nyertes játékos szettjeit kerekítjük háromra, a feladó addig szerzett játszmáinak megtartása mellett (pl.: ha Schwartzmann 1-1-nél feladja Fucsovics ellen, az 1-2 Marcinak, ha 0-1-nél, az 0-2 Marcinak…) Törölt mérkőzés esetén nem számítunk pontot.
  • Az állást igyekszünk folyamatosan (körülbelül két-három naponta) közzétenni, a tippelhető meccsek listáját pedig időben kirakni, hogy mindenkinek legyen ideje a tippjeit leadni.
    + infó: Mivel a leadott tippekről semmilyen visszajelzést nem küldünk, ezért azt érdemes magatoknak feljegyezni valahova.

A tippverseny első három helyezettjét a sportkonyvek.hu által felajánlott Tenisz – A belső játszma című nemzetközileg is nagy sikert aratott könyvvel jutalmazzuk.

Sőt, érdemes egész évben velünk játszani, mert az egész évben legtöbb pontot gyűjtő játékost külön is megjutalmazzuk. (Előre láthatólag a négy Grand Slam torna és az ATP Finals ideje alatt jövünk tippjátékkal.)

Ha a játékkal kapcsolatosan bármilyen kérdésetek van, akkor a szerkesztoseg@teniszvilag.com email címen tudunk a segítségetekre lenni

A tippleadás lezárult!