WTA: Babos egyesben búcsúzni kényszerült

2014. február 18.
by admin

A tegnapi páros siker után Babos Tímea ismét pályára lépett Rio Openen. Ezúttal egyesben próbált szerencsét, az ellenfele a dél-afrikai Chanelle Scheepers volt.

A két játékos eddigi egyetlen mérkőzését Babos könnyedén nyerte, így reménykedhettünk, hogy Scheepers ellen meglesz az idei első győzelem. Timi jól kezdte a mérkőzést, hamar breakelni tudott, majd 5-2-nél egy 13 percig tartó maratoni játékban ismét elnyerte ellenfele adogatását, és hozta 6-2 arányban az első szettet.
Nehezebben indult a második játszma, 1-1 után Timi elvesztette az adogatását, de a következő játékban sikerült visszaszereznie a dél-afrikaitól. Hogy ne tartson sokáig az örömünk, arról a következő játékok gondoskodtak, amikor Timi kétszer is elvesztette a szerváját, és Scheepers gyorsan 5-2-es vezetésre tett szert. Timi még egy breakkel visszajött, de ismét nem jöttek az adogatások, a második szettet a dél-afrikai hölgy nyerte 6-3-ra.

Sajnos Timinek egyesben nem jól indul az év

Sajnos Timinek egyesben nem jól indul az év

Sajnos Timi a döntő szettben sem tudta hozni az adogatásait, mind a négyszer (sorozatban nyolcadszor!) elbukta azokat, és ezzel együtt a játszmát is 6-2 arányban.

Babos Tímea – Chanelle Scheepers 6-2 3-6 2-6