Czink Melinda továbbjutott Indian Wells-ben

Nyerni tudott a BNP Paribas Open selejtezőjének első fordulójában Czink Melinda, aki a 18. kiemelt Su-Wei Hsieh-t múlta felül három játszmában.

Forrás: sportinglife.com

Forrás: sportinglife.com

A másodpercek híján két órán keresztül tartó találkozót Melinda kezdte jobban. A kiszámíthatatlan első játszmában hét break is született, melyek közül a magyar teniszező négyet tudhatott magáénak – 7-5. A második szettben jobban odafigyeltek a felek a szervajátékaikra, így csak egyetlen breakre került sor, mely sajnos a tajvani Hsieh nevéhez fűződött, és 6-4-el kiegyenlített a szetteket tekintve. A döntő játszma a második tükörképe volt, Czink Melinda az utolsó pillanatban tudta elnyerni ellenfele szervajátékát és kialakította a 7-5, 4-6, 6-4-es végeredményt. A következő, főtáblára jutásért vívott mérkőzésen a 10. kiemelt Govortsova, vagy pedig Rogowska lesz Melinda ellenfele.

A cikk írása közben kezdődött el a selejtező 12. kiemeltjének, Babos Tímeának a mérkőzése, aki az orosz Kudryavtseva ellen igyekszik az utóbbi időben mutatottnál jobb teljesítményt nyújtani.

Végeredmény:

Czink Melinda – Su-Wei Hsieh – 7-5, 4-6, 6-4