Andre Agassi és Schobert Norbi üzlettársak lesznek

2014. szeptember 4.
by cort

Andre Agassi és Schobert Norbi üzlettársak lesznek – adta hírül a hvg.hu.

Andre Agassi teniszező lesz Schobert Norbi üzletének új arca – mondta a fitneszguru a Figyelőnek adott interjújában. A hvg.hu-nak múlt hónapban azt mondta, olyan nevet kerestek, “amelynek hallatán mindenütt a világon elismerően bólintanak”, a Borsnak pedig arról számolt be, a sportoló nem csak a kampányban vesz majd részt, hanem valódi üzlettárs lesz.

Forrás: Rubint Réka facebook oldala

Forrás: Rubint Réka facebook oldala

Andre Agassi teniszező lesz lesz Schobert Norbi tőzsdére készülő cégének új arca – mondta a fitneszvállalkozó a Figyelőnek adott interjúban. Azt nem árulta el, Agassi mennyiért reklámozza majd a vállalkozást és a termékeit, csak annyit, “nem kevésbe” kerül majd.

Bors szintén csütörtök reggel azt találgatta, hogy Rafael Nadal vagy Agassi vehet-e majd részt a kampányban. Schobert Norbi a lapnak nem árulta el, ki lesz a reklámarc, de arról beszámolt, hogy a sztár nem csak egy kampány erejéig adja majd a nevét, hanem valódi üzlettárs lesz.

Schobert Norbi azt is elmondta, hogy jó egyéves előkészítő munka után jött létre a megállapodás, az általa megnyert világsztár és stábja ennyi idő alatt a legaprólékosabban átvilágította a céget, az általa gyártott termékeket, és a szerződés, valamint a tőzsdei bevezetés azt igazolja, hogy elégedett volt az eredménnyel.

Cikk forrása: hvg.hu

A hozzászólások le vannak zárva.