Babos és Mladenovic az elődöntőben – egymás ellen

2015. április 30.
by cort

Babos Timi megállíthatatlan Marokkóban. Az első fordulóbeli Mona Barthel felett aratott győzelem után, most a harmadik helyen kiemelt Flavia Pennetta volt kénytelen csomagolni. 

Babos Timi hihetetlen! A magyar hölgy a 250 ezer dollár összdíjazású marokkói WTA International torna negyeddöntőjében egy korábbi top tízes játékos, Flavia Pennetta ellen lépett pályára, és az olasz játékost három játszmában legyőzve bejutott a legjobb négy közé, ahol állandó páros társával, a francia Kiki Mladenovic-csal mérkőzhet meg a döntője jutásért.

Jól kezdődött az összecsapás Timi számára. A magyar játékos 2-2 után kétszer is elvette Pennetta adogatását, és 6-2 arányban nyerte az első szettet. A második játszma ellentétes előjelekkel indult, az olasz játékos 5-1-re elhúzott, és bár Timi hősiesen küzdve kiegyenlített, a szettet végül a harmadik kiemelt olasz nyerte 7-5. A döntő felvonás nagyon küzdelmesre és izgalmasra sikeredett. Babos továbbra is magabiztosan játszott, és egyáltalán nem látszott rajta az előző napi három órás mérkőzés fáradalma, sőt, Timi a játszma elején 3-1-es vezetésre tett szert, azonban Pennetta egyenlíteni tudott. A több mint két órás mérkőzés hajrájában Timi kétszer, 5-4-nél és 6-5-nél is a győzelemért adogathatott, a második alkalommal pedig nem hibázott, és bejutott a torna elődöntőjébe.

Babos T. (magyar) – F. Pennetta (olasz, 3.) 6-2 5-7 7-5

Kép forrása: twitter.com

A hozzászólások le vannak zárva.