US Open 2015: Kvitova és Halep is könnyedén jutott tovább

2015. szeptember 2.
by cort

Az első napi csillaghullás után tegnap az alsó ág küzdelmei is elkezdődtek a US Openen.

Bár Serena Williams számára egyre simábbnak tűnik a döntőbe jutás, az alsó ágon egyelőre minden esélyes simán jutott a második fordulóba.

Négy mérkőzés, kilenc elvesztett játék. Így abszolválta az első fordulót a Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Simona Halep, Caroline Wozniacki négyes, kiesett viszont az előző héten döntőt játszó Lucie Safarova.

Serena első számú kihívója is simán vette az első akadályt Forrás: twitter.com

Serena első számú kihívója is simán vette az első akadályt
Forrás: twitter.com

A világranglista második Halep az új-zélandi Erakovic ellen lépett pályára, aki a román hölgy 6-2 3-0-ás vezetésénél sérülés miatt feladta a mérkőzés. Halepnél közel negyed órával több időt töltött a pályán a kétszeres döntős Victoria Azarenka. A fehérorosz játékos egy rutinos páros játékossal, a cseh Lucie Hradeckával játszott, és régi önmagát idézve, magabiztosan 6-1 6-2 arányban győzedelmeskedett.

Nem panaszkodhatott az első fordulós sorsolására Petra Kvitova és Caroline Wozniacki sem. A dán szépség a világranglista 413. helyéről kapott ellenfelet a hazai Jamie Loeb személyében, míg a friss Connecticut Open bajnok Kvitova a német Laure Siegemunddal találkozott. A végeredmény: meggyőző játék, sima győzelem.

A hozzászólások le vannak zárva.