IPTL 2015: Ismét egy derbivel kápráztatták el Dubai publikumát

Második napja folyik Dubaiban a küzdelem az IPTL-en. A nap slágermérkőzését ezúttal Roger Federer és Andy Murray vívta. Lássuk a történéseket.

Philippine Mavericks-Micromax Indian Aces 17-30

Tovább robog a Micromax Indian Aces kép forrása: iptlworld.com

Tovább robog a Micromax Indian Aces
kép forrása: iptlworld.com

A Micromax Indian Aces továbbra is igazi hóhérként csap le az áldozataira. Az első meccsen Rohan Bopanna játékveszteség nélkül verte James Blaket, ezek után hiába alakultak szorosan a meccsek, minden találkozóból az Aces került ki győztesként. Agnieszka Radwanska szoros küzdelemben gyűrte le Alja Tomljanovicot, aki most is remekül helyt állt egy jóval erősebb ellenféllel szemben. A párosok is hozták azt a kiélezettséget, amire egy ilyen bemutató tornán a közönség ki van éhezve. Dodig és Mirza 6/4-re diadalmaskodott Roger-Vasselin és Gajdasova ellen, a férfi páros szétlövését pedig a Bopanna/Dodig duó nyerte Roger-Vasselin és Hueyvel szemben. A Philippine Mavericksnek ezen a napon a szépítés sem jött össze, Bernard Tomic ugyanis legyőzte Ivo Karlovicot. A Micromax Indian Aces tehát ellentmondás nem tűrő győzelmével továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát.

UAE Royals-Singapore Slammers 24-27

Murraynek pazarra sikerült a bemutatkozása Kép forrása: iptlworld.com

Murraynek pazarra sikerült a bemutatkozása
Kép forrása: iptlworld.com

Egy percig sem lehetett tudni, végül ki nyeri a két csapat párharcát, remek összecsapás, rengeteg izgalommal. Carlos Moya adta meg az alaphangot a Slammers részéről, aki legyőzte Goran Ivanisevicet, majd Karolina Pliskova szétlövésben aratott győzelme Kristina Mladenoviccal szemben, már 3 pontos előnyt jelentett a Slammers számára. Na de ekkor jött a vegyes páros, amit Nestor és Mladenovic 6/3-ra megnyert Kyrgios és Bencic ellen, tehát ismét egyenlő volt az állás. A negyedik párharcnál minden kezdődhetett előröl. Érződött a férfi pároson, hogy ez egy fontos meccs, a győztes kilétére egészen a szétlövésig kellett várni. Az újonnan bemutatkozó Andy Murray a brazil Marcelo Melo oldalán szerezte meg a Slammersnek a győzelmet a Federer/Cilic duó ellen. 1 pont volt a Slammers előnye, a show befejezéseként hátra volt egy Federer-Murray szuperrangadó. A mindent eldöntő meccset végül 6/4-re Murray nyerte meg, így a Slammers ünnepelhetett győzelmet.

Kiemelt kép forrása: iptlworld.com

A hozzászólások le vannak zárva.