IPTL 2015: 3 mérkőzés múlva okosabbak leszünk

Hamarosan a mindent eldöntő mérkőzéséhez ér az IPTL 2015-ös küzdelme. Lássuk mi történt az első nap Szingapúrban.

Philippine Mavericks-Legendari Japan Warriors 15-29

Szép győzelemmel búcsúzott a Warriors Kép forrása: iptlworld.com

Szép győzelemmel búcsúzott a Warriors
Kép forrása: iptlworld.com

A Warriors erre a mérkőzésre igen csak megtáltosodott, aminek az összesítés szempontjából a Mavericks örülhetett a legkevésbé. A Mavericks ugyanis egy győzelem esetén kedvezőnek számító 6-4-es mutatóval várhatta volna az utolsó csoportmérkőzését, erre azonban nem volt esélyük. Marat Safin kezdésnek legyőzte James Blaket, majd Kurumi Nara magabiztos győzelmet aratott Jamila Gajdasovával szemben. Amennyiben ez a dupla csapás nem lett volna elég a Mavericks számára, a harmadik mérkőzésen a vegyes páros is igen könnyedén elúszott. Paes és Lucic-Baroni ugyanis könnyedén késztette gratulációra a Roger-Vasselin/Gajdasova duót. Roger-Vasselin és Huey ugyan szétlövésben megnyerte a férfi párost Herbert és Paes ellen, ez viszont édes kevés volt a Mavericksnek. Az utolsó férfi egyéni mérkőzésen ráadásul Herbert legyőzte a bombaszerváiról híres Karlovicot, így a Warriors sima győzelemmel búcsúzott a nagy finálé előtt.

Singapore Slammers-UAE Royals 23-27

Federer és Cilic szurkolás közben Kép forrása: iptlworld.com

Federer és Cilic szurkolás közben
Kép forrása: iptlworld.com

Az igazi izgalmak a második mérkőzésre maradtak. Goran Ivanisevic szerezte meg az első győzelmet a Royals számára, ismét sikerült legyőznie Carlos Moyát. Kristina Mladenovic ráadásul még tovább tudta  növelni csapata előnyét, miután sikeresen abszolválta a szétlövést Pliskova ellen. A harmadik mérkőzésre azonban hamar elolvadt a Royals előnye, mivel a vegyes páros után döntetlen volt az állás. Brown és Pliskova ugyanis kisebb meglepetésre Federer és Mladenovic útjába állt. A férfi párost követően ismét a Royals mosolyoghatott. Ami a svájcinak nem ment vegyes párosban, azt a férfi párossal kárpótolta Daniel Nestor oldalán. A másik térfélen a legyőzöttek sorában ezúttal az újonnan szereplő Wawrinka, valamint a brazil Melo állt. A show végére ismét maradt egy csúcsrangadó, mégpedig a két klasszis svájci szereplésével. Ezt a csatát Federer nyerte 6/4 arányban, ami az UAE Royals végső sikerét jelentette.

Az utolsó játéknaphoz fordulva a Micromax Indian Aces már egészen biztosan döntős. Az viszont, hogy ki játszhat a 2015-ös bajnoki címért az Aces ellen, egyelőre rejtély, de minden kérdésre ma délután választ kapunk.

Kiemelt kép forrása: iptlworld.com

A hozzászólások le vannak zárva.