Pályán az elit – Kibeszélő a shanghai-i ezres nyolcaddöntőihez

Tarts velünk a Távol-Keletre! A mai naptól Shanghaiból is jelentkezünk kibeszélővel, hogy élvezetesebbé tegyük számotokra a szurkolást!

Már a nyolcaddöntőknél tart az egyetlen ázsiai ezres, és igencsak erős felhozatallal vár titeket csütörtök hajnaltól.

A Murrayt paprikás hangulat közepette búcsúztató Fabio Fognini nyitja a táncot, ellenfele pekingi elődöntős Karen Khachanov lesz. Velük egyidőben kezd Pospisil és a továbbra is győzelmeket halmozó Medvedev.

A reggeli órákban érkezik a pályára Novak Djokovic, aki az amerikai Isner ellen próbál meg bejutni a legjobb 8 közé. A szerb lehengerlő játékot mutatott Shapovalov ellen, és nem lepődnénk meg, ha Isner ezúttal tie-breakig se jutna el. Amúgy: Nektek is leesett, hogy Djokovic a jövő évi olimpia miatt indult Tokióban? Mert nekem csak most. 

A világelsőt követően jönnek a fiatalabbak, először Tsitsipas játszik a lengyel Hurkacz-csal, aki idén tört már borsot az orra alá. Őket követi a pekingi bajnok Dominic Thiem Nikoloz Basilashvili ellen, majd az örökifjú Federer mérkőzik meg Goffin-nel. Az egymás elleni 9-1 a svájcinak, akinek egészen jól muzsikált a fonákja Ramos ellen. A napot Alexander Zverev zárja Andrey Rublev ellen.

A nap teljes programja:
06:30 Fabio Fognini – Karen Khachanov
06:30 Daniil Medvedev – Vasek Pospisil
08:00 Roberto Bautista-Agut – Matteo Berrettini
08:00 Novak Djokovic – John Isner
09:30 Hubert Hurkacz – Stefanos Tsitsipas
11:30 Nikoloz Basilashvili – Dominic Thiem
12:30 David Goffin – Roger Federer
14:00 Alexander Zverev – Andrey Rublev

Kiemelt kép forrása: atptour.com