AusOpen 2020 kibeszélő: Negyedik nap

Tartsatok velünk az év első Grand Slam tornáján is! Bevett szokásunknak megfelelően kötetlen diskurzusra invitálunk bennetek. Ezen a felületen lehetőségetek van szurkolni, örülni, szomorkodni, vagy csak szimplán egy jót beszélgetni a többi fanatikus rajongóval.

Csütörtökön többek között kiderül, hogy mennyire hatottak John McEnroe ösztönző szavai Nick Kyrgios-ra. Az ausztrál kapott egy látszólag véresen komolyan vett baráti ígéretet az első körös meccse után a Laver Kupás kapitányától, hogy ezentúl minden megnyert szettje után McEnroe 1000 dollárt ajánl fel a bozóttüzek károsultjainak. Gilles Simon ellen tehát 3000 dollárért küzdhet Kyrgios.

Ha már felajánlások: Szása Zverev szintén tett egy ígéretet, hogy minden megnyert meccse után 10.000 dollárral szeretne segíteni. Az első akadályt eddig magához képest könnyedén vette, most a fehérorosz Gerasimov ellen folytathatja.

Stan Wawrinka Andreas Seppivel találkozik, a világelső Rafael Nadal ellenfele pedig Federico Delbonis lesz.

A hölgyeknél a Sevastovát búcsúztató Alja Tomljanovic csap össze a kétszeres GS-győztes Garbine Muguruzával, míg a Belinda Bencic – Jelena Ostapenko találkozó is izgalmasnak ígérkezhet. Ami a párost illeti – bár egyesben Babos Timi kiesett -, most az első körben ismét szurkolhatunk neki Kiki Mladenovic oldalán, akivel két éve megnyerték a tornát.

 

Kép forrása: foxsportsasia.com