AusOpen 2020 kibeszélő: ötödik nap

Tartsatok velünk az év első Grand Slam tornáján is! Bevett szokásunknak megfelelően kötetlen diskurzusra invitálunk bennetek. Ezen a felületen lehetőségetek van szurkolni, örülni, szomorkodni, vagy csak szimplán egy jót beszélgetni a többi fanatikus rajongóval.

A Rod Laver arénában ismét két női meccsel indul a játék, a másodikon Serena Williams lesz érdekelt a kínai Wang ellen. Serena után érkezik a centerre a tavalyi döntős Novak Djokovic, aki a balkezes japán tologatógéppel, Yoshihito Nishiokaval meccsel a 4. fordulóért. Nole után Cori Gauff – Naomi Osaka derbi nyitja az esti programot, majd Roger Federer zár John Millman ellen. A svájci impozáns játékot nyújtott az eddigiekben, ha ismét ezt képes hozni, Millman ezúttal biztos nem fog olyan meglepetést nyújtani, mint két éve New Yorkban.

A centeren kívül pályákon kiváló mérkőzés, és sima 3 szett is lehet a Tsitsipas – Raonic összecsapás, valamint a Marin Cilic – Roberto Bautista-Agut meccs is ígéretesnek tűnik.

Az 1573 Arenaban egymást követően lép pályára két magyar honfitársunk: előbb Babos Timi kezdi meg a versenyt Mladenovic oldalán a Jakupovic / Olaru duó ellen, majd ha ő végeztek, érkezik az eddig hasító Fucsovics Márton. Marci ellenfele a fiatal amerikai Tommy Paul lesz, a győztesre nagy valószínűséggel Roger Federer vár…Ha Marcinak összejön a negyedik forduló, akkor ismét a Top50 közelébe kerülhet.

Ti melyik meccset várjátok a legjobban?

kiemelt kép forrása: ausopen.com