Nick Kyrgios megint össztűz alá helyezte Novak Djokovicot

2020. augusztus 26.
by Utah

Novak Djokovic egyelőre ellenállhatatlan formában teniszezik 2020-ban, makulátlan mérlege azonban nem mindenki számára olyan impozáns. 

Lehet, hogy a Touron még veretlen idén, emberségből azonban alulmaradt felelősségvállalás terén – vallja kollégája, Nick Kyrgios. A világelső 20:0-ra módosította idei mutatóját, azok után, hogy kedden Tennys Sandgrent legyőzve negyeddöntőbe jutott a New Yorkban zajló mesterversenyen.

“Egészen kiváló játékos. Azt sem lehet elvitatni tőle, hogy veretlen 2020-ban. Sajnálatos módon azonban sehol nem volt, amikor vezetőhöz mérten kellett volna viselkednie, és mutatni némi emberséget. A többség egyetért abban, hogy egy folt azért mégiscsak található abban a mérlegben.” – vélekedik az igencsak megosztó ausztrál, aki jelenleg nem is játszik az amerikai versenyeken, sőt az európai folytatást is kétségesnek tartja a saját szempontjából.

Mint ismert, a Djokovic által szervezett Adria Touron a világelsőt is beleértve négy játékos produkált pozitív koronavírus-tesztet.

Forrás

Kiemelt kép: Essentially Sports