Kyrgios: “Kokkinakis megcsinálta a barátnődet”

2015. augusztus 13.
by andF

A nyughatatlan Nick Kyrgios ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, a Montrealban zajló Mastersen Stan Wawrinkának szólt be keményen.

Miután elveszítette az első játszmát a montreali torna második fordulójában, Kyrgios egy, már csípősnek is csak nehezen nevezhető megjegyzést vetett oda Wawrinkának:

“Kokkinakis megcsinálta a barátnődet, sajnálom, haver”

A megjegyzés állítólag a 19 éves horvát Donna Vekicsre vonatkozik, akivel Wawrinkát már kapcsolatba hozták idén. A feltörekvő tehetség az utóbbi néhány tornán Wawrinka játékos boxából szurkolta végig a mérkőzéseket.

Wawrinka érthetően nagyon dühös lett, és a mérkőzés után a twitteren adta ki ezt magából. A svájci az ATP-t is felszólította, hogy eszközöljenek szankciókat az ausztrál viselkedése miatt.

“Nagyon csalódást keltő, ha egy sporttársad és kollégád olyan tiszteletlen módon viselkedik, amelyet korábban el sem tudtam képzelni” – mondta Wawrinka.

“Az elhangzottakat a legnagyobb ellenségemnek sem mondanám. Ennyire mélyre süllyedni elfogadhatatlan dolog. Semmi szükség az ehhez hasonló viselkedésre, sem a pályán, sem a pályán kívül, remélem a szövetség nem huny szemet efölött és kiáll a sport tisztessége és becsülete mellett, melyet kemény munkával sikerült felépítenie”.

Wawrinka később hozzátette, hogy nem ez az első alkalom, hogy Kyrgios így viselkedik, minden meccsen van valami problémája a nézőkkel, a bíróval vagy a labdaszedőkkel.

Wawrinka idén vált el feleségétől, melyet a facebookon jelentett be. Később összefüggésbe hozták Donna Vekiccsel. Kokkinakis tagadta, hogy romantikus kapcsolat lett volna közte és Vekic között, de tény, hogy nincsenek rosszban, mivel korábban együtt is párosoztak.

Kyrgios korábban azt nyilatkozta, hogy sokkal jobban szereti a kosárlabdát, mint a teniszt és szívesen játszana az NBA-ban. Tény, hogy nem is igyekszik aszerint viselkedni, ahogyan azt a tenisz kultúrája megköveteli.

Forrás: bettingpro.com

A hozzászólások le vannak zárva.