ATP 250- Winston-Salem: 3/3, Gulbis ellen hibátlan a mérleg

2017. augusztus 22.
by Airon

Fucsovics Márton miután feljutott a Winston Salemben megrendezett ATP 250-es torna selejtezőjéből, a főtáblán is remekelt! Ernests Gulbis ellen a magyar teniszező képtelen veszíteni. 

Fucsovics Márton két mérkőzéssel kezében és lábában kezdte meg a US Open előtti utolsó felkészülési versenyt. A kvalifikációt könnyen átlépő játékos az első fordulóban egy olyan riválissal csapott össze, akit eddig már pályafutása során kétszer legyőzött.

Az első játszmában nem történt azon kívül sok említésre való, hogy Gulbis egy láb közötti elütéssel kerülte el, hogy ellenfele 5/4-nél szettlabdához jusson. Maradt a rövidítés, ahol a lett rengeteg hibájának köszönhetően Marci könnyedén nyerte a Tiebreaket. Ez gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést, hiszen Fucsovics fölénye egyre jobban érződött, Gulbis pedig kezdett szétesni. A második játszmában a nyíregyházi teniszező kétszer is elnyerte Gulbis szerváját, magabiztosan jutott tovább 1 óra 35 perc játék után. Fucsovics a következő körben a portugál Joao Sousa ellen játszik.

Kiemelt kép forrása: m4sport.hu

 

A hozzászólások le vannak zárva.