Megvan Nadal visszatérésének időpontja

2018. szeptember 26.
by andF

Azt már egy ideje tudni lehet, hogy a világelső a US Openen elszenvedett térdsérülése miatt kihagyja a kínai tornákat. Nagybátyja, Toni Nadal szerint tanítványa legközelebb az ATP Finals előtti utolsó tornán, Párizsban fog pályára lépni.

“A legutóbbi beszélgetésünk alkalmával Rafa azt mondta nekem, hogy Párizsban visszatér majd a pályára, de az ázsiai versenyeket kihagyja, mert még nem áll készen a küzdelemre.” – mondta Toni Nadal. “Semmi oka rá, hogy siettesse a visszatérést. Már van ilyen jellegű tapasztalata, és ha sietteti a dolgokat, az könnyen a visszájára fordulhat. 32 évesen pontosan azt kell tennie, amit most tesz: törődni magával, és nem sürgetni a visszatérést.”

Nadal a sérülése miatt igencsak nehéz helyzetbe került, hiszen Novak Djokovic könnyű szerrel megelőzheti őt az év végi világelsőségért folytatott versenyben. Nadal jelenleg 2315 ponttal vezet Djokovics előtt, aki egy jó sanghaji szerepléssel belátható távolságon belülre kerülhet. Jó esély van rá tehát, hogy a párizsi 1000-es verseny, majd az ATP Finals emiatt is rengeteg izgalmat tartogat majd.

Kép forrása: sportingnews.com

A hozzászólások le vannak zárva.