AusOpen 2021 tippjáték: A második nap mérkőzései

2021. február 8.
by cort

Az idei év első Grand Slam tornája alatt sem maradtok tippjáték nélkül. A tavalyi nagy sikerű játékunkat idén is folytatjuk, a sportkonyvek.hu felajánlásával pedig a legjobbak nyereményben részesülnek.

A szabályok nem változtak:

  • A tippek leadásának határideje minden esetben a választott mérkőzések közül az első meccs kezdési időpontja.
  • A tippek leadásához érvényes email cím szükséges. Kérünk mindenkit, hogy ügyeljen az email cím helyes megadására, mert elírás esetén a pontokat nincs módunkban egy email cím alatt összesíteni.
  • A tippet a meccsek végső eredményére kell leadni (3-0, 3-1, 3-2, 2-3, 1-3, 0-3, vagyis összesen 6 lehetőség, női összecsapások esetén 4 különböző kimenetel lehetséges). A telitalálat 5 pontot, a kimenetel eltalálása 3 pontot ér.
  • Feladott meccs esetén a nyertes játékos szettjeit kerekítjük háromra, a feladó addig szerzett játszmáinak megtartása mellett (pl.: ha Schwartzmann 1-1-nél feladja Fucsovics ellen, az 1-2 Marcinak, ha 0-1-nél, az 0-2 Marcinak…)
  • Az állást igyekszünk folyamatosan (körülbelül két naponta) közzétenni, a tippelhető meccsek listáját pedig időben kirakni, hogy mindenkinek legyen ideje a tippjeit leadni.
    + infó: Mivel a leadott tippekről semmilyen visszajelzést nem küldünk, ezért azt érdemes magatoknak feljegyezni valahova.

A tippverseny első három helyezettjét a sportkonyvek.hu által felajánlott könyvekkel jutalmazzuk (a legújabb kiadású Roger Federer: Egy zseni élete, valamint a szintén új borítót kapott Federer és Nadal: A párharc, ami megváltoztatta a teniszt könyvek közül lehet majd választani), az Australian Open ideje alatt pedig minden teniszkönyvet 20 százalék kedvezménnyel vásárolhattok meg náluk.

Sőt, érdemes egész évben velünk játszani, mert az egész évben legtöbb pontot gyűjtő játékost külön is megjutalmazzuk.

Ha a játékkal kapcsolatosan bármilyen kérdésetek van, akkor a szerkesztoseg@teniszvilag.com email címen tudunk a segítségetekre lenni.

A tippleadást lezártuk!