WTA: Stosur és Flipkens is továbbment Hobartban

2014. január 8.
by admin

A második forduló mérkőzéseivel folytatódott a Hobartban zajló WTA International torna. Ma hat mérkőzést játszottak, ahol kisebb meglepetéseket láthatott az ausztrál közönség. 

Forrás: zimbio.com

Forrás: zimbio.com

Pályára lépett az első helyen kiemelt Samantha Stosur, aki a francia Mladenovic ellen játszott, és nyert három játszmában, döntő szett tie-breakben. Ellenfele a negyeddöntőben a szerb Bojana Jovanovski lesz. Szintén ma játszott a második kiemelt, belga Kirsten Flipkens, aki a szabad kártyás Storm Sanders ellen szenvedett meg. Az első elvesztett játszma után a második és harmadik szettet rövidítésben hozta. Ellenfele a selejtezőből feljutott spanyol Muguruza lesz. Muguruza a belga Wickmayeren keresztül jutott a nyolc közé, aki 4-1-es állásnál feladta a mérkőzést.

A kiemeltek közül búcsúzott a hatodik kiemelt Mona Barthel. A német hölgyet a román Niculescu verte 7-6 6-1. Szintén kiesett a negyedik kiemelt Vesnina, aki a döntő játszma 1-4-es állásánál feladta a mérkőzést. Továbbjutott a hetedik kiemelt Zakopalova, aki két sima játszmában verte kínai ellenfelét.

Kiemelt kép forrása: tennis.com.au