AusOpen: Babos Timi párosban vígasztalódott

2014. január 17.
by admin

Első fordulós veresége után ma hajnalban Babos Timi a horvát Petra Martic oldalán pályára lépett a nők páros versenyében. 

Timiék ellenfele a Cibulkova, Wickmayer szlovák, belga páros volt. A “magyar páros” rosszul kezdett, ellenfelük 3-0-ra is vezetett, de onnan villámgyorsan fordítottak 5-3-ra, majd nyerték a játszmát 6-4-re.

A második játszma elején break break-et követett. Az első hat játékból ötször tudott nyerni a fogadó, Babosék ellenfele így 4-2-re vezetett, majd innen már hozta a szettet 6-3 arányban.

Jöhetett a döntő játszma! Timiék a szett elején break-elni tudtak, és tartották ezt az előnyüket 5-3-ig. Ekkor már csak ki kellett volna szerválni a mérkőzést, de sajnos ez nem jött össze, a belga, szlovák páros meccslabdát is hárítva visszajött 5-5-re. Innentől viszont ismét Babosék voltak a jobbak, simán hozták a saját adogatásukat, majd break-elték ellenfelüket, ezzel nyerve a harmadik játszmát 7-5 arányban.

A következő fordulóban az ötödik helyen kiemelt Barty, Dellacqua ausztrál kettős lesz. A nagynevű páros kemény feladat lesz Timiéknek, de reméljük meglepetést aratnak, és tovább izgulhatunk értük.