AusOpen 2015: Babos Timi és Kristina Mladenovic túl vannak az első meccsen

Megkezdődtek végre a páros torna mérkőzései is Ausztráliában ahol komoly magyar érdekeltségünk is van, hiszen a 2014-es wimbledoni döntős páros, Babos Timi és a francia Kristina Mladenovic a verseny tizedik kiemelt duója.

Az eddig sikeres együttműködésnek örvendő magyar-francia együttműködés tavaly kezdődött és a sikerekre való tekintettel reméljük, hogy idén is sokat látjuk majd a két lányt együtt játszani. Tavaly a nagyobb tornák közül Wimbledonban és Cincinnatiben játszottak döntőt, de sajnos egyiket sem sikerült megnyerniük. Bízunk benne, hogy idén ez másképp lesz és akár itt Melbourneben is jól szerepelnek már.

Kristina Mladenovic a második körig jutott, míg Timi egyesben sajnos kiesett az első körös mérkőzésén, így számára a prioritás immáron a páros és a vegyes páros lesz. Utóbbi esetben is már állandónak számító partnere van a Grand Slam tornákon az amerikai Eric Butorac személyében, akivel szintén szép eredményt értek el a Roland Garroson tavaly, ahol az elődöntőben estek ki.

A Babos-Mladenovic páros lejátszotta első mérkőzését, ahol Bojana Jovanovski és Kataryna Piter ellen tudtak nyerni 6:1, 6:3 eredménnyel. A következő ellenfél az amerikai-cseh páros lesz, melynek tagjai Bethanie Mattek-Sands és Lucie Safarová. A mérkőzésen reméljük, hogy lesz jelentősége Kristina Mladenovic esetleges vágyának egy visszavágásra, ugyanis egyéniben és Mattek-Sands volt a második körös ellenfele, ez pedig a verseny végét jelentette számára.

Vegyes párosban Timiék nem kiemeltek, a sorsolás pedig a legkevésbé sem szerencsésen alakult számukra, hiszen az első körben az első kiemelt Sania Mirza – Bruno Soares párossal mérkőzhetnek majd meg.

Kiemelt kép forrása: Magyar Tenisz Szövetség / Párizs Szabolcs (facebook.com/hungarian.tennis)

A hozzászólások le vannak zárva.