WTA: Kialakultak a negyeddöntők Dohában

Kialakultak a legjobb nyolc mezőnye a 731 ezer dollár összdíjazású premier tornán, ahol az Australian Open után ismét összecsap Victoria Azarenka és Caroline Wozniacki. 

A nap első mérkőzése igazi csemegének ígérkezik Venus Williams és Agnieszka Radwanska között. A lengyel hölgy az első fordulóban leütötte a pályáról az olasz Pennettát, és valami hasonlóra készül Venus ellen is. Radwanskának van is miért visszavágnia, hiszen az év első Grand Slam tornáján épp Williams búcsúztatta, és eddigi tíz mérkőzésükből hatszor szintén az amerikai hagyta el győztesen a pályát.

Egy honapja a dán szépség gratulált Forrás: drupal-images.tv2.dk

Egy honapja a dán szépség gratulált
Forrás: drupal-images.tv2.dk

Venus-ék mérkőzését követi Azarenka és Wozniacki összecsapása. A két korábbi világelső idén másodszor találkozik, idén az Australian Openen Azarenka hagyta el győztesen a pályát. A kétszeres bajnoknő (2012-ben és 2013-ban is győzni tudott itt) egy három játszmás meccsen jutott túl a fiatal tehetség Svitolinán, míg Wozniacki Alexandra Dulgherut ejtette ki, igaz a román játékos a második játszma elején feladta a mérkőzést. Azarenka és Wozniacki eddigi nyolc összecsapásán 4-4 arányban osztozott, így bátran kijelenthető, hogy ennek az összecsapásnak is megjósolhatatlan a kimenetele.

A torna másik két negyeddöntőjén előbb az első helyen kiemelt Petra Kvitova játszik az utóbbi időben meggyőző játékot mutato Carla Suarez Navarro ellen, a nagy utolsó mérkőzésén pedig Lucie Safarova és Andrea Petkovic csap majd össze.

A hozzászólások le vannak zárva.