Babos Timiék már a nyolc között Miamiban

2015. március 29.
by cort

Egy könnyű és egy nehéz mérkőzésen van túl Babos Tímea és Kristina Mladenovic párosa az 5,381 millió dollár összdíjazású Miami Openen. 

Timiék könnyedén jutottak a nyolc közé Forrás: jochapress.hu

Timiék könnyedén jutottak a nyolc közé
Forrás: jochapress.hu

Mérkőzéslabdát hárítva sikerült a továbbjutás Timiéknek a Miami Open első fordulójában, ahol a Kimiko Date-Krumm, Karolina Pliskova japán, cseh kettős próbálta útját állni a hetedik helyen kiemelt francia-magyar párosnak. Babosék a 6-2-re megnyert első szett után rövidítésben elbukták a második játszmát, majd következett a mindent eldöntő szuper tie-break, ahol Timiék előbb kiharcoltak két mérkőzéslabdát, néhány labdamenettel később pedig hárítottak egyet, majd végül a harmadik lehetőségüket kihasználva megnyerték a mérkőzést.

A jó thriller filmeket megszégyenítő izgalmak után a “magyar páros” a második fordulóban  az Alja Kudryavtseva, Anastasia Pavlyuchenkova orosz duóval nézett farkasszemet, és kevesebb mint egy óra alatt, a vártnál simább 6-1 6-3 arányú győzelmet aratott. Timiék ezzel a győzelemmel bejutottak a torna negyeddöntőjébe, ahol egy meglepetés párossal, az orosz Dushevina és a spanyol Martinez-Sanchez kettőssel találkoznak.

A hozzászólások le vannak zárva.