Andy Murray megházasodott

2015. április 12.
by Netti

A világranglista jelenlegi harmadik helyezettje szülővárosában, a skóciai Dunblane-ben vezette oltár elé kedvesét, Kim Searst.

A szertartásra délután fél 5-kor, a dunblane-i katedrálisban került sor. Andy és testvére Jamie 4 óra körül érkeztek meg és a hagyományoknak megfelelően mindketten skót-szoknyát viseltek, akárcsak a család további férfitagjai. A meghívottak között több korábbi és jelenlegi teniszező, így Tim Henman, Alex Corretja, Ross Hutchins, Jean-Julien Rojer és James Ward is jelen voltak. Andy jó barátja, csapatának korábbi tagja, Dani Vallverdu is részt vett a nagy eseményen.

A ceremónia előtti és az azt követő eseményeket a Sky News hírtelevízió élőben közvetítette, valamint rengeteg fotós volt jelen a családi esemény nyilvános részén. Természetesen a helyiek apraja-nagyja kivonult az utcákra és nagy örömmel köszöntötték Andyt és Kimet a jeles napon. A pár fél 6 után hagyta el a templomot férj és feleségként. Ezt követően Andy közeli luxushoteljében, a Cromlixban zajlott a lakodalom.

Kiemelt kép forrása: press association

Mr & Mrs Murray  Kép forrása: zimbio.com

Mr & Mrs Murray
Kép forrása: zimbio.com

A hozzászólások le vannak zárva.