Fed-kupa: Hingis is beszállt!

2015. április 19.
by cort

Nyolc év után ismét egyes mérkőzést játszott Martina Hingis. A volt világelső hölgy a svájciak Lengyelország elleni Fed-kupa mérkőzésén lépett pályára. 

"Szia, csak én vagyok. Jól játszottam!" Forrás: twitter.com

“Szia, csak én vagyok. Jól játszottam!”
Forrás: twitter.com

Hingis 2014-es visszatérésére sokan felkapták a fejüket, és a rajongok azóta is izgatottan figyelik az ötszörös Grand Slam-győztes svájci minden mozdulatát. Hingis Sabine Lisicki és Flavia Pennetta oldalán már tavaly is sorra nyerte a mérkőzéseket, de idén még magasabb szintre lépett az indiai Sania Mirza partnereként. A Hingis-Mirza páros eddig három tornán vett részt, és mindhármon tornagyőzelmet arattak, aminek köszönhetően a svájci már negyedik a páros világranglistán.

Nos, Hingis ismét húzott egy váratlant, és bár eredetileg csak párosban játszott volna a lengyelek elleni Fed-kupa összecsapáson, végül beadta a derekát, és egyesben is pályára lépett. Hingis mindjárt egy komoly ellenféllel, a top tízes Agnieszka Radwanskával csapott össze, és 6-4 6-0-ás vereséget szenvedett. “Büszke lehetek arra, ahogy játszottam. Az első szett nagyon jol sikerült, és akár meg is nyerhettem volna.” – mondta a mérkőzés után Hingis, majd hozzátette: “Az egyetlen probléma a fizikális szintem. Ezzel mindig is bajok voltak.” Hingis-nek mindenesetre nincs miért szégyenkeznie, és a mai napon Urszula Radwanska ellen ismét bizonyíthat.

A hozzászólások le vannak zárva.