Elődöntőkre fel Estorilban!

Már csak két meccs választ el minket, hogy megtudjuk ki játssza a döntőt Estorilban. Lássuk mi történt a negyeddöntőkben.

Kyrgios egy lépésre a döntőtől Kép forrása: ninemsn.com.au

Kyrgios egy lépésre a döntőtől
Kép forrása: ninemsn.com.au

A felső ágon Robin Haase szeretett volna újabb bravúrt végrehajtani Feliciano Lopez legyőzése után, azonban erre Nick Kyrgios nem igazán adott esélyt. A holland hamar breakelt, ennek ellenére Kyrgios innentől kezdve a kezébe vette a mérkőzést és 6/3 6/4-es győzelmével újabb lépést tett pályafutása első ATP egyéni tornagyőzelme felé. A kisebb meglepetést ezen az ágon Pablo Carreno Busta okozta, aki a vártnál simábban legyőzte a nyolcadik kiemelt Gilles Müllert 6/2 6/4-re. Az első játszmában a spanyol 2-2 után nem veszített több játékot, majd a folytatásban egy breakkekel tarkított harcból jött ki jobban, így ő is csatlakozott az elődöntősök névsorához. A felső ágon

Gasuqet nyerte a nap slágermeccsét Kép forrása: eurosport.fr

Gasuqet nyerte a nap slágermeccsét
Kép forrása: eurosport.fr

Guillermo Garcia-Lopez továbbra is remek teniszt nyújt múlt heti tornagyőzelme óta. A spanyol pénteken elbírt a tornán rendkívül jó formát mutató horvát Borna Coriccal. Az első játszmát a breaket követően könnyedén hozta a spanyol, majd a második játszmában 1-5-ről óriásit küzdve Tiebreakban megnyerte a mérkőzést. A játéknap talán legjobban várt mérkőzését a francia Richard Gasquet nyerte meg, aki a spanyol Nicolas Almagroval győzte le. Az első szettben Gasquet rendre ellenfele második szerváiból gyűjtögette a pontokat, aminek köszönhette 6-1-es vezetését. A második játszmában ugyan megvolt az esélye Almagronak az egyenlítésre, mégis a francia nyerte a szettet rövidítésben. Az alsó ágon tehát Guillermo Garcia-Lopez és Richard Gasquet csap össze a fináléba jutásért.

A negyeddöntő eredményei:

Nick Kyrgios-Robin Haase 6/3 6/4

Pablo Carreno Busta-Gilles Müller 6/2 6/4

Guillermo Garcia-Lopez-Borna Coric 6/3 7/6(4)

Richard Gasquet-Nicolas Almagro 6/1 7/6(4)

A hozzászólások le vannak zárva.