Ez egy jó szereplés volt…

Fucsovics Márton minden erőtartalékát bedobta a Viktor Troicki elleni mérkőzésbe, de a továbbjutás már nem sikerült.

Kedden Fucsovics Márton remek teljesítménnyel legyőzte a lett Ernests Gulbist döntő szettben, azonban a legjobb 32-ben már egy jelenleg erősebb szint várt rá Viktor Troicki személyében.

Fucsovics remekül küzdött veresége ellenére Kép forrása: huntennis.hu

Fucsovics remekül küzdött veresége ellenére
Kép forrása: huntennis.hu

Az első szett nem kezdődött valami jól Marci számára, nagyon gyorsan 3-0-s hátrányban találta magát. Hosszú Troicki adogatójátékok a folytatásban, Fucsovics tepert, tepert, és ez a végén kifizetődőnek bizonyult, 3-5-nél visszajött. Ez mégsem jelentett sokat, a szerb a következő játék megnyerésével elvitte az első szettet. A magyar játékoson azonban ennek ellenére tökéletesen látszott, hogy ezen a mérkőzésen nem fog alárendelt szerepet játszani, hiába került majdnem TOP 20-as ellenféllel szembe. Mindösszesen 32 perc játék folyt a második játszmában és máris következhetett a döntő szett, Fucsovics 6/1-re hozta a szettet. A nyíregyházi fiú igen jól harcolt, de ez a fantasztikus sima játszma mindent kivett belőle, több játékot már nem tudott  a mérkőzés folyamán nyerni.

Fucsovics Márton így se lehet csalódott, hiszen az egyik tini sztár mellett a korábban Top 20 közelét megjáró Ernests Gulbist is legyőzte, remek tornát zárt.

Kiemelt kép forrása: 24.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.