ITF: Eredmények Szegedről és Amerikából

2016. május 2.
by DGM96

A múlt héten 10000 dollár összdíjazású Future-tornát rendeztek a férfiaknak a Tisza partján, Nagy Péter pedig a Tengerentúlon próbált szerencsét

Szeged

Borsos Gábor, Valkusz Máté, Szintai Dávid és Filipenko Viktor indult egyesben a magyarok közül. Utóbbi szerepelt a legjobban, miután eljutott a legjobb 8-ig. A döntőt az első két kiemelt játszotta, ahol a belga Germain Gigounon (1.) legyőzte a lengyel Kamil Majchrzak-ot (2.). Párosban már jobban szerepeltünk. Szintai Dávid és Kisgyörgy Gergely szabad-kártyásként a döntőig menetelt, de ott kikaptak a román Antonescu-Jecan (4.) párostól. Borsos Gábor és Kellner Ádám a legjobb 8-ig jutott el, ott éppen a későbbi nyertesektől kaptak ki. Toronyi Erik és Zeljenka Martin pedig az első fordulóban kaptak ki.

Vero Beach, Florida

A Davis Kupa válogatott üdvöskéje, Nagy Péter 8. kiemelt volt a salakpályás tornán (ez is 10000-es volt), de túl sokáig nem tartott a szereplése. Az első körben kikapott a későbbi bajnoktól, a német Jonas Lütjen-től két szettben. Párosban is indult, a kanadai Denis Shapovalov partnereként, egy kört tudtak is menni de a negyeddöntőben alulmaradtak az amerikai Baughman-Reed (1.) párossal szemben. A tornát nem mellesleg a tavaly visszavonult Mardy Fish gyermekalapítványa rendezte meg.

 A kiemelt kép forrása: www.bcnn5.com

A hozzászólások le vannak zárva.